سیر سیاه چجوری درست میشه 2022-04-08

طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری + بهترین زمان مصرف سیر سیاه

سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در شرایط کنترل شده گرما و رطوبت به آرامی کاراملی شده و پخته می شود. در طی فرآیند تخمیر، حبه‌های سیر تحت واکنش قرار می‌گیرند که یک فرآیند شیمیایی بین اسیدهای آمینه و قندهای کاهنده اتفاق می‌افتد. سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی بیشتری است.. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک می‌کند دفاعتان در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو قوی‌تر شود. سیر تازه در این محفظه‌ها پس از گذشت ۲ تا ۳ ماه به سیر سیاه تبدیل می‌شود. در این حالت سیر حالت ژله‌ای پیدا می‌کند و رنگ آن سیاه می‌شود و مزه شیرینی پیدا می‌کند.

به دلیل وجود این فواید است که سیر سیاه اکنون به یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها در دنیا تبدیل شده است. بهترین طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری، مصرف یک حبه از آن پیش از صبحانه یا همراه با آن است. با مصرف سیر سیاه در ساعات ابتدایی روز پروسه کاهش چربی‌های مضر در شریان ها، کبد و دیگر قسمت‌های بدن، در طی روز و در طول فعالیت‌های روزمره رخ می دهد.

سیر سیاه دکتر بیز

از این رو کیفیت تمامی محصولات از جمله مواد غذایی، بهداشتی و… را تضمین می‌کنیم و در تلاش هستیم تا مشتریان خود را راضی نگه داریم. معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد. اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد.

این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمان‌های مراقبت از مو استفاده می‌شود. قبل از خواب شب، می‌توانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید. در این فرایند، مقدار آلیسین (ترکیب ضدباکتری و ضدقارچ) در سیر سیاه افزایش می‌یابد که به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند و در عین حال خواص ضد التهابی دارد. همچنین، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه در کاهش ابتلا به سرطان موثرند.

ناگفته نماند که در صورت تمایل می‌توانید این پوسته‌ها را هم نگه دارید و از آن‌ها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. سیر سیاه یک ماده غذایی خوش طعم و سالم است که دارای خواص دارویی شگفت انگیزی است. شما می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و از خواص مفید آن بهره مند شوید.

سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که طی فرآیند حرارتی کنترل شده رنگ آن به مشکی تغییر می کند. این فرآیند طی ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد و رطوبت بالا انجام می شود. در طی این فرآیند قندهای موجود در سیر به طور طبیعی تخمیر می شوند و طعم و خواص جدیدی به آن می بخشند. اگر از دمای بخاری مطمئن هستید که بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد است، سیرها را در فویل بپیچید و روی سینی گذاشته و سینی را روی بخاری بگذارید. اما باید به شما بگوییم معمولا با استفاده از بخاری، در تهیه سیر سیاه نتیجه مطلوبی حاصل نمی‌شود.

یک هفته بعد، حبه‌ها آب می‌روند و بنابراین پوسته بیرونی هم شل‌تر می‌شود. این ادویه که از سیر سیاه خشک‌ و آسیاب‌شده به دست می‌آید، گزینه‌ای بسیار عالی برای اوقاتی است که می‌خواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار می‌شود و برای مثال می‌توانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبه‌های پوست‌کنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. در ادامه می‌گوییم کاربردها و نحوه نگهداری هر یک چگونه است. سیر سیاه به شما انرژی و نشاط می‌بخشد و ضعف و خستگی را از بین می‌برد. سیر سیاه را می توانید با مواد غذایی دیگری مانند عسل زنجبیل و لیمو ترکیب کنید تا طعم و خواص آن را بهبود ببخشید.

سیر سیاه همچنین دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به سیر معمولی است که می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک کند. پس سیر سیاه را از کجا می توان تهیه کرد؟ می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی تخصصی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی، هم به صورت آنلاین و هم حضوری پیدا کرد. سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود. این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی می‌شود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز می‌کند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. دیگر خواص سیر سیاه برای لاغری به علت ویژگی تقویت کنندگی متابولیسم است که می‌تواند کاهش وزن را چالش برانگیزتر کند.

اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. 8- سیر سیاه را می توان به انواع سوپ سبزیجات، سوپ مرغ، نودل و...

سیر سیاه سال‌هاست که وجود دارد و قرن هاست که برای طعم و مزه و اهداف دارویی سنتی و در انواع غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. در حقیقت همان سیر معمولی است که برای هفته‌ها و یا حتی ماه‌ها تخمیر شده است و بسیار نرم و خوش طعم و در عین حال بسیار شیرین است. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و سرشار از فواید بسیاری برای سلامتی مانند تنظیم قند خون، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، کمک به سلامت مغز و حتی احتمالا داشتن خواص ضد سرطانی است. از نظر تغذیه، اعتقاد بر این است که سیر سیاه حتی از سیر معمولی مفیدتر است. در طی فرآیند تخمیر، ترکیبات موجود در سیر تجزیه می‌شوند و ترکیبات جدیدی تشکیل می‌دهند که راحت‌تر توسط بدن جذب می‌شوند.

سیر سیاه محصولی منحصر به فرد از فرآیند تخمیر کنترل شده سیر سفید است. تخمیری که رنگ سیر را به مشکی تغییر می دهد و طعمی شیرین تر و ملایم تر به آن می بخشد. تخمیر ترکیبات شیمیایی سیر را نیز تغییر می دهد و خواص دارویی جدیدی به آن می بخشد. در این مقاله با سیر سیاه و خواص آن نحوه درست کردن سیر سیاه در خانه و فواید و خطرات آن بیشتر آشنا خواهیم شد. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترل‌شده به سیر سیاه تبدیل می‌شود.

مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید.

سیر سیاه، این الماس سیاه رنگ آشپزخانه، با طعمی شیرین و ملایم و خواص درمانی فراوان، به یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های طبیعی تبدیل شده است. خوشبختانه شما می‌توانید به راحتی این سیر شگفت‌انگیز را در منزل تهیه کنید و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. همچنین در ادامه 8 روش عالی برای آشپزی کردن با استفاده از سیر سیاه را به شما یاد دادیم. اگر دوست ندارید که سیر سیاه را به صورت جداگانه همراه با غذا میل کنید، می توانید آن را داخل مواد اولیه غذاهای دیگر استفاده کنید تا هم از خواص سیر سیاه بهره مند شوید و هم طعم جدیدی به غذاهای خود بدهید. بسیاری از افراد، عاشق مزه شیرین و نرمی سیر سیاه می شوند و این مدل سیر را جایگزین سیر سفید می کنند. جدا از طعم خوشمزه و لذیذ سیر سیاه، این خوراکی خواص بسیار زیادی هم دارد و مانند یک دارو در بدن عمل می کند.

زودپز را روی حالت گرم‌کن (Keep warm) تنظیم کنید و دو هفته منتظر بمانید تا سیر سیاه آماده شود. سیر را در چند لایه نازک فویل و یا هر ظرف درب داری که به دما مقاوم است بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود و سپس در فر قرار دهید. دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت یا حدود ۵۵ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سه هفته زمان دهید تا سیر سیاه آماده شود.

این ماده غذایی با ظاهر متفاوت خود در مقایسه با سیر معمولی، از تخمیر سیر سفید در شرایط دمایی و رطوبتی خاص به دست می‌آید، فواید زیادی برای بدن دارد و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. سیر سیاه بیشتر از قسمتهای شرقی آسیا آمده و در این کشورها هم خیلی استفاده می‌شود. سیر سیاه از همین سیر معمولی درست می‌شود و برای درست کردن آن سیر را معمولا به مدت سه یا چهار هفته و بعضی‌ها می گویند حتی دو تا سه ماه در درجه حرارت بین 30 تا 60 درجه نگه می‌دارند.

می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد. همچنین به خوبی با پنیر، گوشت و غلات جفت می شود و می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و طعم دهنده است که می تواند بعد جدیدی به آشپزی شما ببخشد.

بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است. خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور می‌کنند، سیر سیاه ماده‌ای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه می‌شود. با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبه‌های سیر به رنگ سیاه درمی‌آیند و سفت می‌شوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید.

استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی می‌تواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. برای تهیه‌ی سیر سیاه خانگی، توجه به جزئیات مهمی نظیر دما و رطوبت امری حیاتی است. چون این فرایند بسیار زمانبر است و به دستگاه های تنظیم کننده ی دما و رطوبت نیاز دارد، پیشنهاد می شود سیر سیاه را از فروشگاه های معتبری چون حیلامات تهیه کنید و از فواید سلامتی آن بهره مند شوید.

سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ای‌ها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابه‌های انرژی زا نیز استفاده می‌شود. 2- پیشنهاد بعدی برای استفاده از سیر سیاه این است که سیر را روی نان تُست بمالید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و سپس نان ها را داخل فر یا توستر بذارید تا برشته شوند. به دلخواه خود می توانید روی نان تست، تخم مرغ، آووکادو، گوجه، پنیر و... از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد. میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند.

6- یکی از بهترین روش های استفاده از سیر سیاه، اضافه کردن آن به کشک بادمجان و میرزا قاسمی است. شما می توانید در انتهای مراحل پخت این غذاهای خوشمزه، سیر سیاه را به آنها اضافه کنید تا از خواص فراوان سیر سیاه بهره مند شوید و طعم فوق العاده ای را نیز به این غذاها ببخشید. به این ترتیب مصرف آن در کنار غذا باعث کاهش میل به پرخوری شده و در نتیجه منجر به کاهش وزن می شود. آیا درباره خواص و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری چیزی می‌دانید؟ ما در این مطلب از آلامتو به تاثیر سیر سیاه در کاهش وزن می پردازیم. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است.

با تهیه‌ی سیر سیاه در منزل، می‌توانید از یک چاشنی طبیعی، خوشمزه و سالم بهره‌مند شوید و آن را به دوستان و خانواده‌ی خود هدیه دهید. باید بین بوته‌ها فضای کافی باشد و با هم تماس نداشته باشند. فروشگاه تخصصی حیلامات فعالیت خود را از بهمن ۱۴۰۰ با هدف ارائه مستقیم کالا با بهترین کیفیت و قیمت به خریداران محترم آغاز کرده است. ما در حال حاضر به بیش از ۳۰ استان ارسال و بیش از ۲ هزار سفارش را ارسال کرده‌ایم. البته، می‌توان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر می‌خواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید.

همین‌طور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنش‌های میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند می‌شوند و حبه‌های آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبه‌هایی قهوه‌ای-سیاه و بسیار نرم درمی‌آورند. در ادامه این مطلب طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری و بهترین زمان مصرف سیر سیاه را برای شما همراهان ارائه می کنیم. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار می‌دهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود.

سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود.

سیر سیاه بافت نرم و ژله ای دارد، خوردن آن راحت است و مزه شیرینی دارد. برخلاف سیر سفید، استفاده از سیر سیاه منجر به بد بو شدن دهان نمی شود. همچنین می توانید آن را روی سالاد، نان تست، پیتزا و … نیز مصرف کنید. اضافه کردن آن به سس ها و سوپ ها نیز از روش های محبوب مصرف سیر سیاه است. سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد.

چه به دنبال حبه سیر سیاه کامل باشید، چه پودر سیر سیاه یا خمیر سیر سیاه، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد. بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید. سیر سیاه به طور گسترده ای در دسترس است و به راحتی می توان فروشگاهی را پیدا کرد که آن را بفروشد. شما می توانید انواع و مارک های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که مطابق سلیقه و نیاز خود برسید. اگر می خواهید با تهیه سیر سیاه خود آزمایش کنید، می توانید این کار را نیز انجام دهید.

وقتی نرمی سیر را احساس کردید، یک حبه را از پلوپز بیرون بکشید و برای بررسی دقیق‌تر آن در دهان بگذارید. سیر سیاه باید مثل خرما یا انجیر خشک، اسفنجی، نرم و جویدنی باشد. قرن‌هاست که از سیر سیاه در انواع غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمی‌گردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده می‌شود.

پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که می‌توانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سس‌های مخصوص سالاد اضافه کنید. افراد مبتلا به بیماری های گوارشی آلرژی به سیر یا تداخل دارویی با سیر سیاه باید قبل از مصرف آن با پزشک مشورت کنند. پس از آماده‌شدن سیرهای سیاه، می‌توانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید. سیر خشک را در پلوپز بچینید، درب را ببندید و دو هفته روی حالت «گرم نگهدارید» قرار دهید. سیر سیاه نیاز به گرمای مداوم دارد و در زودپز قابل تهیه نیست.

به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و هیجان انگیز است که می تواند به بسیاری از غذاها بعد جدیدی ببخشد. چه آن را بخرید و چه آن را در خانه درست کنید، سیر سیاه یک ماده همه کاره است که مطمئناً به یک جزء اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد. سیر سیاه نوعی سیر است که برای چند هفته در دمای بالا تخمیر شده تا سیاه شود و طعمی منحصر به فرد و پیچیده پیدا کند. یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است مانند سیر خام تازه، دارای مواد آنتی اکسیدانی و سایر مواد مغذی مفید است که می‌تواند به بهبود سلامتی کمک کرده و احتمال بروز بعضی بیماری‌ها را کاهش دهد. سیر سیاه نوعی سیر فرآوری شده است که از طریق فرایند تخمیر کنترل شده در دمای بالا (60 تا 80 درجه سانتیگراد) به مدت 1 تا 3 هفته تولید می شود. این فرآیند باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترکیبات سیر می شود و رنگ آن را از سفید به سیاه تبدیل می کند.

سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید می‌شود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) می‌گویند. در کل، تنظیم دما و رطوبت به‌طور هماهنگ و دقیق، باعث بهبود کیفیت نهایی سیر سیاه و طعم آن می‌شود. و در صورتیکه این پارامترهای به خوبی رعایت نشود یک سیر بدمزه و بی خاصیت خواهید داشت. فروشگاه Best of persian با هدف ارائه کالاهای اساسی خانواده‌های ایرانی، همواره کیفیت را در اولویت نخست قرار داده و رسالت ما، ارائه محصولات باکیفیت با نازل‌ترین قیمت است.

اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی در دسترس عموم قرار گرفت. بوته‌های سیر را خیس یا مرطوب نکنید، زیرا روند کهنه‌شدن سیرها مختل می‌شود. فراموش نکنیم که سیر به خودی خود گیاهی ادرار آور است که این خاصیت با سم زدایی و دفع ادرار در کاهش وزن نیز نقش دارد. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند.